Despre noi

Lansat pe 24 ianuarie 2019, de Ziua Unirii Principatelor Române, site-ul www.estioficialdiniasi.ro este un proiect al administratorilor grupului de facebook “Eşti din Iaşi dacă… (Oficial)”, creat la 18 noiembrie 2015.

Cel mai bun, serios și de mare folos grup din Iași se dezvoltă în ritm accelerat. La mai bine de trei ani de la fondarea sa, peste o sută de mii de ieșeni fac parte din această comunitate activă. E un mod de a ne cunoste, a ne ajuta și de a ne dovedi că nu suntem singuri: suntem o familie.

Echipa de administratori este mereu prezentă, 24 din 24 de ore, având grijă ca lucrurile să se desfășoare cât mai civilizat. Ca orice “casă primitoare”, grupul nostru are o ușa larg deschisă, dar pretindem “oaspeților” să respecte regulile noastre.

Trebuie înțeles că nu admitem manifestările de superioritate, de impunere, de egoism excesiv, bârfele, răutățile. Nu se poate obține confort lângă persoane care nu se pot abține de la a comenta mereu, de a reproșa, care au grijă mai mult de ce fac alții decât de ei, care promovează subiecte neplăcute de discuție în interiorul grupului, care creează tensiuni.

Pe scurt și mai clar, deci nu trebuie să acceptăm, nu suntem obligați de nimeni și de nimic să primim și să avem în mijlocul nostru persoane care nu ni se potrivesc nouă.

Pe grupul “Eşti din Iaşi dacă… (Oficial)” oamenii se ajută reciproc cu informații și nu numai găsind soluții la problemele de zi cu zi, află în timp real tot ce se întâmplă atât în orașul Iași cât și în țară ș.a.m.d. Așadar, în momentul de față impactul grupului a devenit enorm la nivel local, lucru cu care ne mândrim.